miércoles, 13 de agosto de 2008

Els àrabs,tribus africanes i república...la fi del nostre viatge!

Hola a tots..estem molt contents de veure tants comentaris i de saber de vosaltres!!Sobretot de la família Salgado que feia dies que no en sabiem res!També de la germana de la Laura que ja fa dies que pregunta si has escrit cap comentari!

Doncs avui acabem el nostre viatge pel món!Aquesta setmana hem visitat tot africa i avui hem arribat a República on vam demanar a una noia d'Acción Callejera que ens vingués a explicar la història del país...he estat molt xulo fer aquest viatge tots plegats!

Aquesta setmana ens van convidar a casa d'unes nenes,a ballar més bachata i merengue..que sapigueu que tornarem fets uns artistes amb tant de bailoteo.....diós quina calor (diu l'Estel..)!!!!Ah que vam passar calor allà...(però és que aquí quan marxa el llum i s'apaguen els "avanicos" ens baixa la gota!!

I que més dir-vos,que demà tenim sortida...QUINA POOOOOR!!Crec que serà una mica caos!Perquè són super moguts i si al cole ja costa saber on paren imaginet allà...ai ai a veure què passa!

I pel moment res més...que anem passant calor i per si no anem poc suats fa dos dies que no tenim aigua..sabeu què vol dir no??Visca el companyerisme!!!!

Petons i abraçades a tothom!!!

4 comentarios:

Anuska dijo...

Hola nennssss!!!! Des de Calonge amb amor molts petons de tota la familia que estem aqui.Vigileu no perdeu cap criatura, ja les podeu portr lligades.Petons!!!!!!

4rondalles dijo...

Hola, macos,
La Sara escriu: “un petó”
Veiem que tot marxa bé i que sou molt creatius inventant històries i prou pallassos per interpretar-les. Ànims i que no decaigue!
Estel, avui, nosaltres anirem amb tots els papes i mames a veure el piset de Barcelona on s’haurà d’instal•lar la teva germana (cinc en un pis fent “convivència” i organitzant el menjar, els horaris, la neteja (es un dir)... quin xou!). Ja t’ho explicarem.
Us desitgem molta sort quan sortiu amb la mainada, esperem que us creguin i no en perdeu cap.
Demà, divendres, mirarem de trucar-te.
PETONSssssssssssssss!

Gemma Vergés dijo...

bones! que bé que us ho monteu!! quan torneu ens haureu d'ensenyar moltes coses!! sobretot tu estelooo que volem sentir l'acudit al 100%!!

segur que no perdreu pas cap nen a la sortida!! que ja ho teniu tot controlat vosaltres!!

apa un petó molt fort!! i no us deshidrateu!

porras dijo...

Hla gent!!!!!!!!!!!!
k tal? Ja veiem k us va mlt be i esteu disfrutant mlt.
k sigui aixi!!!!!!!!El Masdeu diu k a on son els pits i la raka k porteu un parell d negritos kap aki!!
Dma marxem kap a Almeria una setmana i no us podrem seguir k encara k no escrivim us seguim,eh¿?!
Bueno esperem k seguiu disfrutan del viatge, mlts records i petons de tots!
adeuuuuuuuuu!!!!!!!