viernes, 15 de agosto de 2008

Final Campamento '08

Tot el que comença ha de tenir la seva fi......avui ha estat l'últim dia del Campamento de la Escuelita per ells "el campamento de los españoles".

Per finalitzar el campament ahir vam fer la sortida que us explicavem en l'anterior redactat. Vam anar a un minizoo que hi ha als voltants de la ciutat,res especial,però prou espectacular per uns nens que amb prou feines surten del barri!No se quin animal era més espectacular per ells,si els cocodrils,les iguanes,o un simple masti dels pirineus o uns corrents conills (per nosaltres). La qüestio és...que si un nen aquí,al veure un full de paper i un llàpis s'emociona, ara multipiqueu aquesta emoció en pujar a una "gua-gua" per anar al zoo i menjar un tall de pizza per berenar...INCREïBLE!!!!Però va anar prou bé,tot és saber-s'ho agafar bé i deixar anar un "..me estaaa estressaaaando" de tant en tant!!
I al bus....mai haviem vist com en uns segons de cançó per la ràdio,tot el bus esclatava a cantar una bachata o un reggeton!Això si que va ser la booooomba!!

I res que avui hem fet la despedida amb els nens i els pares i mares que han pogut venir. Els hem donat una "mascota" amb una foto nostre perquè sempre ens recordin..(és una llibreta).La despedida ha estat suau,no han caigut les llàgrimes. Suposo que com que encara ens queda una setmaneta al barri,amb alguns nens els continuarem veient!

I ja s'acosta el cap de setmana i demà irem a uns salts d'aiga a Jarabacoa,però no avançarem aconteixaments jejeje..ja us ho explicarem la propera vegada!

Molts petons a tothom,sobretot a la família!!

4 comentarios:

4rondalles dijo...

Hola a tots,
Bé, ja heu cremat una etapa! Endavant amb les altres!
No us enyoreu gota?

Els nens i nenes es veuen molt contents, segur que recordaran a “los españolitos”.
La gua gua és molt xula, segur que reuneix totes les mesures de seguretat!
Estel, espero que amb aquest pentinat nou t’hagin deixat ben guapa!
Els dibuixos són molt macos, en podríeu dur algun aquí per record.

Bé, bon cap de setmana, procureu descansar un xic!

Nosaltres anem a la Expo, a Zaragoza, segur que tindrem un cap de setmana molt mogudet.
Una abraçada a tots i mots petons catalans!

Montse i família

Anuska dijo...

Hola;
Com sempre em estat seguint les vostres aventures i caray si esteu de conya, quan torneu podreu fer un llibre de tot plegat. Albert nosaltres ja som a casa intentare trucar-te el diumenge perque ja fa molts dies que no parlem. Ja heu anat a la cascada del limon?.pensa que es visita obligada. MOlts petons de part de tots per tots vosaltres.Adeuuuu!!!

Anónimo dijo...

ei familia!
veig que si la laura etsà tan preocupada per si escrivim o no, haurem de deixar mes comentaris!! jaja
com esteu?? passats per aigua i vent oi???
desde l'altre banda del xarco esperem qeu no sigui res i que sobretot vigileu molt!!
(ja sabeu com son les mares de patidores)

en fii que aquesta nova setmana que heu començat sigui igual de fabulosa que les altres, aixi que disfruteu molttt i fins la proxima!!!

petons a tots!
ALINA

4rondalles dijo...

Hola,
Tot bé?

Estel, demà de bon matí marxem a Taizé, estarem cinc dies sense poder estar en contacte. Avui hem trucat però no hem pogut parlar amb tu.
Esperem que estigueu molt bé.
Fins a la tornada!
Per cert, la Expo va ser fantàstic, ja t'ho explicarem.
molts petons!
La Sara la cuidaran la Fina(del Joan Sau) i la iaia. La Sara diu que et doni "un altre petó"
Pere i Montse