sábado, 2 de agosto de 2008

Ja som a Santiago de los Caballeros

després de 24 hores de viatge ja hem arribat!Si,si vam sortir de Campdevànol city passades les 6 del matí i arribavem a casa la María a les 6 del matí del dia següent!(Que serien les 12 de la nit hora local)
No ens podem queixar de les condicions de la casa,tot i que sempre es pot millorar...vivim al segon pis de casa la Maria,una de les professores de la escuelita, tenim llum i de moment aigua i ella ens cuina i ens renta la roba. El menjar molt bé..potser no ens aprimarem massa jejeje!!

pel que fa al barri...ahir vam anar a fer un tomb per convidar als nens i nenes a venir dilluns,que començarem el casal i la veritat és que sobta una mica les diferencies que hi ha en pocs carrers.
Ahir també vam anar a veure els locals d'Acción callejera,on estarem una setmana després d'acabar el casal,està tot molt organitzat!

Pel que fa a la climatologia direm que fa CALOOOOOOOR!!!!!Però com sempre no ens podem queixar perquè plou i semble que passi una mica d'aire,en fi que podem dormir força bé!

Dema volem mirar si fem una escapadeta a la platja...tot i que plou i no sabem si podrem començar a posar-nos morenos,morenos!!!Tot sigui però marxar del barri i veure l'illa.

1 comentario:

Alba dijo...

Eiii!!!

Teu estupendUs tots amb la samarreta taronja!!!

No podré seguir el bloc durant uns dies, però que us vagi tot molt bé i a disfrutar-ho!!!

Un petonàs ben gros a tots!!!