viernes, 22 de agosto de 2008

Recta Final!

No se per on començar!

Aquesta setmana ha estat intensa, molt a tope cada dia..ni temps per escriure coses al blog hem tingut!

Després d'acabar els campaments de beibol, dimecres vam sortir al carrer per veure el treball que fan des d'Acción Callejera amb els nens i nenes que treballen al carrer...l'experiència va estar molt bé, sobretot quan vam sortir a la nit, perquè vam pofer fer contactes nous i parlar directament amb la família d'alguns dels nens. La sortida va donar el seu fruit i l'endemà dos dels tres nens que vam veure es van acostar al centre per inscriure'ls a l'escola i poder tenir alguns dels serveis,com els mèdics, que ofereix Acción.

Una altre lloc on vam anar dijous va ser a fer un tomb pel mercat de la fruita, on allà també hi freqüenten nens que esperen a les 4 del matí els camions de la fruita que venen del camp per guanyar-se alguns pesos.

Dijous a la tarda va anar a "la Mosca", l'avocador municipal, on moltes famílies es guanyen la vida recollint objectes que troben entre la runa de deixalles,sembla impossible però estan organitzats i tot, i un no pot anar allà per lliure a recollir el que vulgui perquè gasten força mala baba i són capaços de tot (quan erem allà vam viure un petit capítol de violencia entre trevalladors d'allà..)

I per acabar aquest estrés de setmana, avui hem començat amb els escoltes del barri de Cien Fuegos i hem anat a la piscina. Demà els farem jocs d'aigua fins les 3 de la tarda i diumenge la despedida.

Parlant de despedides, una altre feina en les nostres agendes és la de despedir-nos de la gent d'aquí ja que diumenge ja marxem cap a la costa. Ja tenim cada dia ocupat amb sopars i festes de despedida,així que marxem a canviar-nos,que ara venim de l'escola, que els hi hem dut un petit obsequi per cedir-nos el local.

Per cert, allò que ja havia arribat l'aigua va ser un miratge..just per poder-nos dutxar un dia i fora.

Apa doncs,si podem tornar a escriure el dia que marxem us farem 5 cèntims de com ha acabat el cap de setmana i les despedides!

petons per tots!

2 comentarios:

Anuska dijo...

Uff!!!Nens ja em teniu preocupada tans dies sense news vostres, ja em pensava que us havien futut de cap a l'abocador. Be bromes a part te de ser molt durillo veure com viuen aquests nens i no pode fer gaire res.Be si aquesta setmana podeu fer relax ja sera diferent i penseu que aixo ja esta a punt de fer fin. Si marxeu de casa de la Maria fes-mo saber per si vull trucar un altre dia. Molts de petons

Anónimo dijo...

Hola a tots!

Ara feia dies que no us havia pogut llegir, però ja m'he pogut posar al dia! Déu n'hi do, tot plegat! El cor ben encongit...
Segur que de tot plegat en treieu una experiència per la vida!
En fi... una abraçada per tots i aprofiteu fins l'últim moment!

Susagna