martes, 19 de agosto de 2008

INICI A ACCIÓN CALLEJERA

Després d'un cap de setmana passat per aigua,assetjats per una tormenta tropical el nom de la qual no recordo ni vull...i de passar un diumenge en família al camp i poder-nos anar a banyar al riu (pels que anyorem el Torrent va estar prou bé,però no es pot comparar!!) ,ahir vam iniciar el nostre suport a Acción Callejera.
Aquesta setmana col.laborarem amb varis projectes que té l'associació per veure con funciona.

Una de les primeres coses que hem començat a fer ha estat ajudar amb en Wandy,un noi del barri que ja ha sortit algun dia a les cròniques del viatge,que porta un gruo de nois i els entrena a beisbol.Nosaltres els hi anem a fer fer algún joc i alguna dansa i ells demà ens enseyaran l'art d'aquest esport!!Ja veurem com ho fem.

Per altra banda cada dia al matí estem al centre de l'associació fent de suport en diferents tasques...la meva i la d'en Joan la millor,anar a jugar a bàsquet amb els nens a la "cancha".L'Estel i la Mireia ja exerceixen de psicopedagogues, a l'aula de suport escolar( molts no saben ni les vocals) i la Tània i la Laura els fan fer alguna manualitat un cop surten de suport escolar i esperen que s'obri la cancha.
Allà també esmorzem i dinem amb ells i els vigilem a les hores dels àpats.
Cal remarcar que tots aquests nens i nois que vam a l'associació són nens que treballen al carrer netejant sabates (força dur..).

A més a més ja ens han planejat per demà, anar a fer un tomb amb els educadors de carrer,que són els que surten al carrer tan de dia com de nit a veure el panorama que hi ha,si hi ha molts nens que treballen i en quines condicions estàn (demà farem sortida al matí i al vespre,pot estar interessant l'experiència)
També ja tenim organitzada una altra sortida per dijous a "la Mosca",l'abocador de la ciutat on allà també hi ha molts nens que recullen "merda" per poder sobreviure (això encara serà més dur!)

I pel finde ens espera el grup d'escoltes del barri de Cien Fuegos!

Ja veieu que tenim una setmana "full" com diuen aquí!Segur que tot val molt la pena.

Salut per tothom!!PETONS

PD:Per fi,després d'una setmana,aquest matí ha arribat l'aigua OE OE OE OE OE!!!

1 comentario:

Anuska dijo...

Hola familia;pk aqui tots sou una petita familia.Veig que teniu un programa molt apretat,pero espero que aixó us compensi. Aqui ara mateix les 7 del mati a punt de fer un viatget cap a Andorra a veure llacs, no penseu que anem de compres eh?.Espero que ja us faci bon temps i penseu que aixo s'acaba, per mi millor pk ja tinc ganes de que torneu.Quina enveja amb el mangos ohhhh!! que bons. Be petons per tots i una forta abraçada.Neng els papis et troben a faltar.