domingo, 24 de agosto de 2008

COMENCEM VACANCES

Avui podem dir que comencem les vacances...hem fet la despedida amb el grup scout d'aquí i demà ja marxarem de Santiago.
Ahir ens van fer una altre festa de despedida i vam poder tornar a veure molts dels nens i nenes que vam tenir al campamento i poder donar alguna samarreta més.

Què dir...deixem ja enrera els dies de col.laboració en els diferents projectes, deixem noves amistats, deixem noves experiències, deixem el nostre petit granet de sorra... i ens emportem una muntanya d'abraçades, de records i un petit sentiment de buidor, buidor pel que encara deixem per fer i pel "carinyu" que aquests nens i nenes encara necessiten i nosaltres ja no els podrem donar.

Marxem de Santiago, marxem però amb un bon gust de boca per tot el què hem pogut aportar i per tot el que ens emportem!!

Aquest vespre toca la despedida final, la despedida amb qui fins avui hem compartit alguna cosa que més que un sostre, amb qui ens ha fet de família durant aquestes setmanes tant lluny de casa i que ha omplert aquesta enyorança.

Després de dedicar tres setmanes als altres ara toca uns dies per nosaltres, per poder conèixer altres racons del país, una altra realitat... res a veure el viscut fins ara.

Així que a partir de demà no sabem encara ben bé on pararem, però sempre buscarem algun centre d'internet per mantenir-vos informats.

Petons

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ep joves!

Ha costat, amb entrebancs, però he conseguit veure-us per internet a la tele d'allà,quina gràcia!M'ha encantat la vostra insistència de que sóm catalans, i els vostres galls cantant la vella xiruca!!jeje

Estel, veig que continues tan tímida com sempre amb el teu:"No me gusta hablar" d'accent poc català. I com tu dius:"A seguir bailando!", nosaltres ens hem de conformar a fer-ho per les festes majors...

Un petonàs molt gran per tots/es i a passar-ho bé la setmaneta de vacances que us queda.

Molts records!

Dani

Anónimo dijo...

Albert!!!
soc l'anna!per fi em puc conectar i fer el xafarder, nomes he llegit la cronica d un dia pero m encanta, despres m ho llegeixo de dalt a baix!veig q esteu mb i q hi ha molt per veure i aprendre!jo ja estic a ripoll, he tingut unes setmanes molt i molt mogudes, encara q no tan interessants com les vostres, sento no haver-te dit res abans pero ja saps q hi penso sempre!!molts petons a l'estels i a tot el grup.ah!i bones vacances!
mmmmuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa

Alba dijo...

BertU!!!

Ja hem tornat!!! Tots sans i estalvis!!!!

He necessitat una bona estona per posar-me al dia...

... ja saps... a mi m'encantarà sentir-t'ho explicar a tu directament!!!

Ja vam estar en contacte Almería amb Campdevànol quan hi va haver la història dels aiguats i tal... La teva marona és una crak!!!

... espero que hagis fet moltes fotos d'aigua, eh, Bertu!!! De rius i aquestes coses...

Ara, bones vacances i seguiu passant-ho bé!!!

Records i petonassus a cabassUs!!! I també per l'Estel i la Tània!!!!