miércoles, 22 de agosto de 2007

JA HI HA CONEXIO!

Bones a tothom! Res,les comunicacions aquí fallen per totes bandes! Hem estat 3 dies seguits sense llum, per tant tampoc teniem Internet i avui que hem baixat, la conexió falla. Aprofitem per escriure al Word i quant poguem doncs ho pasarme al blog.
De moment per aquí va tot bé. Millor que la setmana passada,ara ja fem vida social,som uns més de la comunitat. Ja ens han convidat a anar a fer una excursió un dia, VAIG ANAR AMB CAVALL!!!I ja hem fet varies reunions pel projecte amb els veïns. Són molt divertits!
Res ara canviem de comunitat però seguim dormint allà mateix,ara que ja hi ha confiança no cal canviar, i com que està foça a prop l’altra comunitat, doncs bé!
Ahir va ser molt bó perquè el meu pare adoptiu es va presentar de nit,mig pet i tan si com no vam haver d’anar a veure a la Núria perquè provés el “pikiyuki”,que diu ell,és un licor d’aquí!I ja ens tens a les 8 del vespre,que normalment ja fem nones cap a veure a la Núria. Vam estar xerrant fins les 10,OHHHHHHHH!!Fins i tot ens vam enterar que l’altre comunitat està picada perquè nosaltres no vam anar a la seva,jejeje es barallen per nosaltres.
Doncs no se,que més us puc explicar,comencem a trovar gustillo aquí tot i que això de no tenir massa res a fer a mi no m’acaba!Però la veritat és que ens estem acostumant a la vida contemplativa i a fer el perro i quant torem, fliparem.

Ja ens estan preparant la festa de despedida,dijous si que canviem de vivenda!I Don Gregorio ( el meu pare adoptiu,que diu ell) ha convidat a Déu i se mare (ai,amb perdó que aquí són super creients),fins i tot ahir,entre trago i trago de Guaro,ens va dir que vondria l’equip de Béisbol senser,si perquè ahir també vam anar a veure el partit dels diumenges!!Ja ho dic jo que ja estem ben integrats!!

Per cert,que ahir,parlant que són religiosos,el xicot d’una de les nétes de casa meu,va portar un DVD,i jo que penso,osti que bé!Avui pinicula.I quan vaig veure la carátula,que posava Videos Cristianos i que van començar a sortir Videoclips de concerts,de gent cantant cançons a Déu, vaig estar a punt de patir un atac de riere,pobres!A més,se les savien i tot les cançons. Osti,que treguin el llum,pensava,però de seguida ja em van rescatar per anar a pecar i veure pikiyuki jajajajaja!!!

Per cert,que ens van trucar les l’altres companyes i mirarem si dissabte ens trobem a Estelí.
Doncs res ja miraré si puc tornar als ordenatas abans d’anar a la última comunitat perquè allà cau més lluny i no baixarem pas,només seran 4 dies per això!

Petons a tothom!

PD:si hi han coses mal escrites es pel corrector castellà,que no he tret!

7 comentarios:

xevi dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
xevi dijo...

Hoooooooo!!!!!! Que cabroonnn, es una enveja sana la que pateixo ara mateix llegint el blog. Tb esta be saber de tu per fi, els mails eren en comptagotes, i saber que estàs be es xulu.

Es una passada el que expliques, hi es estrany que (encara que l’Anna no pugui) no hagis proposat mai d’anar a muntar a cavall cap dia.

Això de l’alcohol ja fa mes per tu, però això d’anar a dormir a les 8 que es????? Que vol dir dormir a les 8??? Quant tornis ja m’expliques com es fa.

El que donaria jo per una hamaca com aquesta, això si que es vida, i lo de recol·lectar cada dia el que menges tb es interessant.

Com que ja estic pendent del mail cada dia, (aki a cande tampoc hi ha tan a fer) ja aniré llegint aquestes aventures de còmic infantil “l’Albert a Nicaragua”, en Teo al Zoo, On es Wally..., ...

Cuidat molt i disfruta

Marta dijo...

Eiiii guapeton!!
veig k la vida contemplativa ja es va adaptant a tu ehhh!!! jajajja, bueno te escrit al flog, xo despres he decidit ferme axo i axi escric aki directament!!

K sapigues k estic enganxada a la teva vida, jeje, pk com k aki la vida es avorrida i monotona, doncs em passo el dia mirant flog's!!

be, cuidat molt vale, i k sapigues k estem esperant la tornada, x el soparet i pk ens explikis totes les aventuretes!!!

Ale nen, molts petunets i cuidat molt vale!!

Núria dijo...

Hola guapo!!

M'alegro molt que estiguis tan bé! ai´xò de la vida contemplativa jo tb mi apunto, basicament pq ara estic fent una guardia...i aixo de no fer res sem posaria de conya!

Com pot ser que no hagis pujat mai amb cavall! això no pot ser! (buenooo ara ja no ho pots dir) quan toris farem una sortida, que et sembl! a mi m'encanta!

Bé, men torno a passar ordres, que ja toca!
un peto molt gran i records des de granollers (que no se si ho saps pero ja estem vivint a granoyers!!jeje

pto

Unknown dijo...

Ei Albert. Això sí que és vida, poder tenir una casa i compartir-la amb l'aviram i el porc...i de tant en tant, o tot sovint, un bon trago d'aquell licor que ja no sé com s'escriu. I fer el cavallot muntant a cavall i veient vídeos de música religiosa, això darrer ha de ser l'hòstia cap a les hores tranquil·les després de sopar...qualsevol es mira un a peli porno.
Apa noi, passa-t'ho bé i compte amb els gelos de la gent de la comunitat veïna.
Ja ens veurem.
Fidel

Núria dijo...

Hoooola!!

Són les 12 i acabem de sopar, ara ens en anem a festa major! no ens en hem perdut ni una!jejeje

es una broma!
pero que anem de festa es veritat ara pjarem a planoles!que toca vrus!!

estem aqui fent un soparet: records de la depilator i l'agent 1027!que ara han vist el teu blog per 1a vegada!! i tb de la sulivan, romin, home de puig i gonsales!!

Ei!estas de pasion de gavilanes buenorro a la foto del blog!!

un peto de part de totes!i una mamadeta de part de tots!

xevi dijo...

Albeeeeeeert!!!hola macu!!que tal estas? ja tenim ganes de veure la sessio interminable de fotos que comportara aquesta excursio i catar alguna especialitat culinaria q esperem hagis apres!sembles un dels de national geographic!o curro jimenez. per aqui tot segueix igual...quan vinguis tindras un parell de cases noves per anar i soparets pendents!!!
cuida't.mmmuuuaaaa.anna i home de puig!!!